![]() ![]() |
śro, 23 gru 2009 - 13:13
|
|
|
Zaawansowany użytkownik ![]() ![]() ![]() Grupa: Użytkownicy Postów: 83 Dołączył: wto, 04 sie 09 Skąd: europa Użytkownik nr: 119 |
pytanie do Regginy:
jeśli ktoś nie miał wczesniej do czynienia z MS, który byś mu teraz poleciła kurs: 3dniowy podstawowy za 390zł, czy 2dniowy UM za 450 zł? |
|
|
|
śro, 23 gru 2009 - 15:34
|
|
|
Zaawansowany użytkownik ![]() ![]() ![]() Grupa: Zaawansowana samokontrola Postów: 597 Dołączył: czw, 12 lut 09 Użytkownik nr: 66 |
3-dniowy podstawowy za 390 - ale to moje subiektywne odczucie.
Uważam, że prowadzący MS, który zna idee propagowane w UM jako nowe, może spokojnie je przekazać w ramach kursu MS (nie mówię o tych dwóch ćwiczeniach, bo te może są chronione - chociaż nie wiem. Są podobno książki na temat UM - wie ktoś, czy zostały tam opisane te techniki?), ale o idei podążania zgodnie ze swoją "misją" i pomagania innym. Proszę zwrócić uwagę, że obie te idee są przedstawione w książkach Redfielda, więc nie mogą być tajne. (IMG:http://321alfa.pl/style_emoticons/default/wink.gif) Sam kurs MS wydaje mi się bardziej metodycznie dopracowany, łagodniej i stopniowo wprowadza w technikę, daje czas, na "uleżenie" się wszystkiego. Taki jest mój odbiór. W UM mamy wszystko jakby szybciej. Takie wrzucenie materiału do głowy, zgodne z dzisiejszym stylem pośpiesznego życia... ale może też i z ideą, że nasz mózg ma większe możliwości, niż nam się wydaje. Nie jestem w stanie stwierdzić obiektywnie, czy moje umiejętności po UM byłyby mniejsze niż po MS. Interesowałyby mnie wyniki badań - porównanie efektywności w obu grupach. Ale chyba nikt takich badań nie prowadzi. (IMG:http://321alfa.pl/style_emoticons/default/notak.gif) |
|
|
|
śro, 23 gru 2009 - 18:49
|
|
|
Zaawansowany użytkownik ![]() ![]() ![]() Grupa: Użytkownicy Postów: 83 Dołączył: wto, 04 sie 09 Skąd: europa Użytkownik nr: 119 |
dziękuję :-)
|
|
|
|
![]() ![]() |
|
Wersja Lo-Fi | | Aktualny czas: środa, 08 wrzesień 2010 - 04:48 |