Ultramind ESP System - Samokontrola umysłu, Metoda Silvy
Samokontrola umysłu, Metoda Silvy

Witaj Gościu ( Zaloguj | Rejestruj )

3 Stron V  < 1 2 3  
Reply to this topicStart new topic
> Ultramind ESP System, Kurs wprowadzany w Polsce przez Karola
kotakot
post śro, 23 gru 2009 - 13:13
Post #41

Zaawansowany użytkownik

Grupa: Użytkownicy
SkÄ…d: europa
Użytkownik nr: 119

pytanie do Regginy:

jeśli ktoś nie miał wczesniej do czynienia z MS, który byś mu teraz poleciła kurs: 3dniowy podstawowy za 390zł, czy 2dniowy UM za 450 zł?
Go to the top of the page

+Quote Post
Reggina
post śro, 23 gru 2009 - 15:34
Post #42

Zaawansowany użytkownik

Grupa: Zaawansowana samokontrola
Użytkownik nr: 66

3-dniowy podstawowy za 390 - ale to moje subiektywne odczucie.

Uważam, że prowadzący MS, który zna idee propagowane w UM jako nowe, może spokojnie je przekazać w ramach kursu MS (nie mówię o tych dwóch ćwiczeniach, bo te może są chronione - chociaż nie wiem. Są podobno książki na temat UM - wie ktoś, czy zostały tam opisane te techniki?), ale o idei podążania zgodnie ze swoją "misją" i pomagania innym. Proszę zwrócić uwagę, że obie te idee są przedstawione w książkach Redfielda, więc nie mogą być tajne. (IMG:http://321alfa.pl/style_emoticons/default/wink.gif)

Sam kurs MS wydaje mi się bardziej metodycznie dopracowany, łagodniej i stopniowo wprowadza w technikę, daje czas, na "uleżenie" się wszystkiego. Taki jest mój odbiór.

W UM mamy wszystko jakby szybciej. Takie wrzucenie materiału do głowy, zgodne z dzisiejszym stylem pośpiesznego życia... ale może też i z ideą, że nasz mózg ma większe możliwości, niż nam się wydaje.

Nie jestem w stanie stwierdzić obiektywnie, czy moje umiejętności po UM byłyby mniejsze niż po MS. Interesowałyby mnie wyniki badań - porównanie efektywności w obu grupach. Ale chyba nikt takich badań nie prowadzi. (IMG:http://321alfa.pl/style_emoticons/default/notak.gif)

+Quote Post
kotakot
post śro, 23 gru 2009 - 18:49
Post #43

Zaawansowany użytkownik

Grupa: Użytkownicy
SkÄ…d: europa
Użytkownik nr: 119

dziękuję :-)

+Quote Post

3 Stron V  < 1 2 3
Reply to this topicStart new topic
1 użytkownik(ów) przegląda ten temat (1 gości i 0 anonimowych użytkowników)
0 Użytkownicy:

RSS Wersja Lo-Fi |  Aktualny czas: Å›roda, 08 wrzesieÅ„ 2010 - 04:48